De identiteit van BData
in een nieuwe jas

De identiteit van BData
in een nieuwe jas


BData is een ICT-bedrijf dat de wensen en vragen van hun klanten centraal stelt. Veel mensen vinden ICT lastig, daarom ziet BData het als hun taak om de ICT gerelateerde zaken zoveel mogelijk uit handen te nemen. Partnerschap betekent voor hen een langdurige samenwerking aan gaan op een persoonlijke, vertrouwelijke en flexibele basis.

Een online visitekaartje van jouw bedrijf helpt je klantenkring vergroten. BData had behoefte aan het online uitstralen van hun visie en persoonlijke aanpak via de huisstijl en website. Samen met BData stemden wij hun wensen af met betrekking tot de profilering van het bedrijf. Op basis daarvan droegen wij ideeën aan door middel van moodboards en ontwerpen. We hielden de lijntjes kort om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.


Opdrachtgever

BData


Onze bijdrage

Website
Huisstijl
Fotografie
Logo


Image

Het concept krijgt een gezicht

De vormen in het logo en de huisstijl zijn een knipoog naar de bijenraat. BData vormt een systeem waarin geleefd en geproduceerd wordt. In het logo en de huisstijl komen daardoor de thema's samenwerking, verbinding en het verzamelen van data terug. De verschillende schakels van het logo vormen samen een uniek patroon. Het logo visualiseert het feit dat de verbinding en samenwerking tussen data, klanten en BData een unieke print oplevert. In het logo en de huisstijl komt in veelvoud de kleur blauw terug. Deze kleur gebruikte BData in hun vorige huisstijl en vanwege herkenbaarheid wilde zij de kleur graag behouden.

Voor de website verzorgden wij de fotografie, die in het ontwerp van de website centraal staat. Positiviteit, een actieve houding en het team achter BData komen hier zichtbaar in terug. Bij iedere collega is een kenmerkende tekst toegevoegd, waarin zijn of haar persoonlijkheid naar voren komt. De website is een one-page pagina, waar je gemakkelijk doorheen scrolt. Het volledige ontwerp omvat een combinatie tussen het persoonlijke en tegelijkertijd professionele karakter van BData.

Image

Image

Image

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op