In een nieuwe jas
een andere richting op

In een nieuwe jas een andere richting op


GOC Consultants is een adviesbureau dat op verschillende vlakken in het onderwijsveld adviseert, ondersteunt en begeleidt. Het bedrijf hecht veel waarde aan de persoonlijke benadering van hun deskundige medewerkers, die altijd meedenken en ondersteunen waar nodig.

Voorheen was GOC Consultants onderdeel van Groenendijk Onderwijsadministratie, maar beweegt nu een geheel nieuwe richting op. Deze differentiatie wilde het adviesbureau duidelijk maken middels een nieuwe passende huisstijl en nieuwe website, die wij voor hen ontwierpen.


Opdrachtgever

GOC Consultants


Onze bijdrage

Huisstijl
Website


Image

Het concept krijgt een gezicht

Wij ontwierpen een volledig nieuwe huisstijl en een nieuw logo voor GOC Consultants die kracht, dynamiek en duurzaamheid uitstralen, eigentijds zijn en aansluiten bij de klanten. Ook ontwikkelden wij een nieuwe website voor het bureau waarin we de nieuwe huisstijl volledig verwerkten, zodat de website als het ware een online visitekaartje is.

De stijl en het kleurgebruik zijn fris, modern en stralen dynamiek, groei en persoonlijkheid uit. De praatwolk die in het onderwerp terugkomt doelt op het feit dat GOC Consultants altijd op zoek is naar de vraag achter de vraag door het gesprek aan te gaan.

Image

Image Image

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op