Brochure laten maken

Wil jij ervoor zorgen dat jouw klanten een goede indruk krijgen van jouw aanbod? Een aantrekkelijk overzicht van de producten en diensten van jouw organisatie? Cre-Aid Design is gespecialiseerd in het ontwerpen van zowel een gedrukte als digitale brochure.


Gedrukte brochure laten maken

Een gedrukte brochure is perfect om jouw assortiment te laten zien. Met een goede opmaak en professionele fotografie, illustraties en scherpe teksten heb je een perfect communicatiemiddel om aan klanten mee te geven of om op te sturen. Natuurlijk nemen wij ook het drukwerk uit handen. Al onze brochures worden in full color, in de allerhoogste kwaliteit gedrukt.


Digitale interactieve brochure laten maken

Er zitten veel voordelen aan het ontwikkelen van een digitale brochure. Je kunt bewegende en interactieve elementen toevoegen zoals een video of infographic, of maak koppelingen met het productaanbod op jouw website. Het scheelt aanzienlijk in de kosten doordat je geen druk- en distributiekosten hebt. Een veranderend productaanbod? Geen probleem. Een digitale brochure is snel aan te passen. Bovendien is het precies inzichtelijk hoe bezoekers je brochure bekijken.