Huisstijl ontwerp


Huisstijl ontwerp

Een sterke visuele identiteit laat zien waar een organisatie voor staat. Het zorgt voor herkenbaarheid, roept emoties op en geeft lading. Het onderscheidt een organisatie van andere organisaties. Het creëert een sterk en eenduidig beeld.

Sinds 2009 helpen we organisaties een gezicht te geven. We zijn gespecialiseerd in het vertalen van het verhaal van jouw organisatie naar een visueel ontwerp. Met een team van getalenteerde, professionele en ervaren ontwerpers maken we organisaties succesvol.

Zie hieronder een overzicht van onze huisstijl diensten. Natuurlijk kunnen wij de huisstijl van jouw organisatie ook vertalen naar verschillende communicatiemiddelen. Van drukwerk tot digitale media en van productontwerp tot organisatie communicatie uitingen.


Visuele identiteit

De basiselementen van de huisstijl zijn de naam, het logo, de typografie en de kleuren. Deze elementen zorgen ervoor dat een organisatie letterlijk zichtbaar wordt. Bij Cre-Aid Design zijn we sterk in het ontwikkelen en implementeren van de visuele identiteit van jouw organisatie.


Naam
Logo
Typografie
Visitekaartjes
Briefpapier
Enveloppen
Belettering
Huisstijl handboek


Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op