Grafisch ontwerp


Grafisch ontwerp

Een goed ontwerp is belangrijk. Het moet duurzaam, eerlijk en te begrijpen zijn. Het moet een gevoel overbrengen op de ontvanger. Overtuigen. Een probleem oplossen. En dat alles met zo min mogelijk onnodige handelingen.

Cre-Aid Design maakt onderscheidende, frisse en professionele grafische ontwerpen.
Met onze ontwerpen zorgen we ervoor dat je als organisatie sterk voor de dag komt. Met onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het vertalen van het verhaal van uw organisatie naar een visueel ontwerp. Niets is voor ons te gek. Van traditionele media als posters, folders en boeken tot digitale ontwerpen zoals nieuwsbrieven, websites en online banners. Zie hieronder een volledig overzicht van al onze grafische zaken.


Drukwerk

Het is belangrijk dat de kern van jouw organisatie wordt doorvertaald in alle uitingen. In deze wereld, die steeds meer online is, vinden wij het belangrijk om producten te maken die je kunt vasthouden, ruiken en van alle kanten kunt bekijken. Cre-Aid Design ontwerpt kwalitatieve, frisse en onderscheidende producten.


Affiches
Magazines
Folders
Boeken
Brochures
Posters
Flyers
Stickers


Online uitingen

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Een sterke online presentatie is noodzakelijk om als organisatie te overleven. Een consistente stijl in alle uitingen zorgt gegarandeerd voor succes.


Advertentie Banners
Nieuwsbrieven
Social media uitingen (Twitter, Instagram, Facebook, LinkedIn)
Online magazines
E-books


Organisatie communicatie

Een sterke identiteit is belangrijk voor het imago van een organisatie. Het is noodzakelijk dat er onder medewerkers, klanten en andere stakeholders een eenduidig beeld van de organisatie heerst. Professionele en overtuigende ontwerpen in alle huisstijldragers helpt aanzienlijk met het te vormen beeld onder alle belangengroepen.


Jaarverslag
Financieel jaarverslag
MVO-jaarverslag
Sociaal jaarverslag
Presentaties opmaken


Product promotie

Een product moet opvallen. Herkenbaar zijn. Blijven hangen in het hoofd van de consument. Cre-Aid Design ontwerpt opvallende en kwalitatieve verpakkingen en points of sale materiaal. Wij zorgen dat je zichtbaar bent voor de consument.


Verpakking
Point of sale (POS) materiaal
Merchandise
Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op