Folder laten maken


Je wilt een folder laten maken? Je wilt de interesse opwekken bij jouw doelgroep. Een folder is niet bedoelt om grote stukken informatie op te plaatsen maar om de lezer te prikkelen, nieuwsgierig te maken of aan te zetten om een actie te ondernemen zoals bijvoorbeeld een website bezoeken. Een goede folder is helder en direct. Wij ontwerpen sprankelende en onderscheidende folders met sprankelende fotografie en/of illustraties.


Gedrukte folder laten maken

Een gedrukte folder is een uitgelezen mogelijkheid om je doelgroep met je in contact te laten komen of te informeren. Met een professioneel ontworpen folder met fotografie, illustraties en scherpe teksten kun je direct resultaat boeken. Veel mensen hebben nog steeds een voorkeur voor gedrukte folders. Iets tastbaars wat ze in hun hand kunnen houden. Iets wat kan worden uitgedeeld of een huis-aan-huis folder die bij de doelgroep thuis kan worden bezorgd.

Een folder kan op verschillende manieren gemaakt worden. Met verschillende formaten, vouwwijzen en lay-outs. Natuurlijk nemen wij voor jou ook het drukwerk uit handen. Al onze folders worden in full color, in de allerhoogste kwaliteit, gedrukt.


Digitale folder laten maken

Een digitale folder is perfect om jouw doelgroep online aan te spreken. Bied de folder op jouw website aan of deel deze via een nieuwsbrief of social media met je volgers. Een digitale folder heeft verschillende voordelen ten opzichte van een gedrukte versie.

Met een digitale folder kun je klanten direct door laten klikken naar relevante producten en diensten. Het scheelt ook aanzienlijk in de kosten doordat je geen druk- en distributiekosten hebt. Veranderende inhoud? Geen probleem een digitale folder is snel aan te passen. Bovendien is het precies inzichtelijk wat het bereik van jouw folder is.