There is nothing to show here!
Slider with alias frietwinkel not found.
Terug

De Frietwinkel

In 2014 opende de eerste officiële biologische frietwinkel in Utrecht haar deuren. In het hartje van Utrecht, in een prachtig, oud pand, worden nog elke dag kilo’s aardappelen met de hand gesneden. Deze prijswinnende friet moet natuurlijk voor iedereen goed vindbaar zijn. Daarvoor ontwikkelde wij hun website.

Het verhaal van de Frietwinkel leest als een spannend jongensboek. Twee jongens begonnen met een zelfgemaakte frietfiets op de markt in Utrecht. Al snel werd duidelijk dat de Frietfiets aansloeg, een authentieke bakfiets waaruit biologische en verse frieten worden verkocht. Ondertussen staan er verschillende franchisenemers met de fiets op streekmarkten, festivals, evenementen en feesten.

Inmiddels zijn er frietwinkels in Utrecht, Den Haag en Breda, wonnen ze in 2015 de AD Friettest en is er het concept Frites et Mer, een foodtruck met verse mossels, Gin-tonics en friet gelanceerd. Alle producten die geserveerd worden zijn biologisch van aard. Op een pure manier geserveerd. Met zoveel mogelijk hergebruik van alle verpakkingen en materialen. En geteeld met respect voor de natuur.

Volgens de kenners smaken ze beter dan normale frietjes. Wij raden aan om ze een keer te proberen als u in de buurt bent.

Producten
Website

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op