In Beyond Everything
komt Valley tot leven

In Beyond Everything
komt Valley tot leven


Valley wordt een gebouw op de Zuidas, waarin wonen, werken en vrije tijd samenkomen. Het creëert een nieuwe vorm van het stadsleven en wordt een echte blikvanger dankzij de gedurfde architectuur en opvallend veel groen. “HEYDAY kreeg vanuit Valley de opdracht om een concept en design te ontwikkelen om het gebouw tot leven te wekken”, vertelt Chiel op den Brouw, New Business Solutioner bij HEYDAY. “Enerzijds omvat de opdracht de conceptuele vormgeving en anderzijds de concrete vertaling naar de betekenis daarvan, zoals de mensen die in Valley rondlopen en de systemen die achter het concept zitten.” De concrete vraag aan HEYDAY luidde: bedenk in de breedste zin een concept voor het gebouw Valley, wek het tot leven en zorg dat het blijft bestaan.

HEYDAY is zelf een bedrijf dat facilitaire diensten verbindt en daarbij de focus legt op mensen, innovatie en duurzaamheid. Door facilitaire dienstverlening optimaal in te richten, laat je mensen groeien en bloeien en zorg je dat de organisatie meegroeit. HEYDAY helpt bedrijven hierbij, omdat zij facility management ziet als de motor van iedere organisatie.


Opdrachtgever

HEYDAY


Onze bijdrage

Grafische vormgeving


 

Het concept krijgt een gezicht

HEYDAY verdiepte zich in de wens van de eigenaar van Valley, dacht na over de invulling van het concept 'Beyond Everything' en vroeg ons om hierin mee te denken en de vormgeving en uitwerking te verzorgen. De concrete vertaling van idee naar design. De naam 'Beyond Everything' staat voor het feit dat het concept in luxe en beleving met kop en schouders boven de andere gebouwen op de Zuidas uitsteekt. Ook symboliseert de naam de voorstelling van een vallei met daarachter de horizon. Achter die horizon zijn nieuwe ontdekkingen verborgen.

Het resultaat is het zwarte boek ‘Beyond Everything’ waarin het gehele concept over Valley staat beschreven. De beleving en uitleg op de zwarte en witte pagina’s wisselen elkaar af. In de kaft achterin het zwarte boek is een witte servicehandleiding toegevoegd met extra uitleg over het concept. “Cre-Aid heeft in overleg met ons de invulling van het volledige design opgepakt en uitgevoerd. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat en de manier waarop we dit samen hebben vormgegeven. We nemen het boek nog steeds graag mee naar afspraken, om aan klanten te laten zien hoe wij een idee in de breedste zin kunnen ontwikkelen”, aldus Chiel.

Image

 

 

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op