Het verhaal van Impuls Oldenzaal in een nieuwe jas

Een frisse website voor Impuls Oldenzaal


Impuls Oldenzaal gelooft dat ieder mens op een eigen manier bijdraagt aan de samenleving. En de kans moet krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen.  Impuls wil mensen op een laagdrempelige en onafhankelijke manier stimuleren om hun talenten te ontwikkelen. Zo is Impuls al meer dan 25 jaar dé Oldenzaalse organisatie voor welzijn. Voor jonge én volwassen mensen. 

Impuls Oldenzaal wil haar verhaal vertellen via een nieuwe website. Aan ons de vraag om hen hierbij te ondersteunen, een toegankelijk ontwerp te ontwikkelen en de website te bouwen. 


Opdrachtgever

Impuls Oldenzaal


Onze bijdrage

Website ontwerp & bouw


Image

Het concept krijgt een gezicht

In samenwerking met de organisatie scherpten we eerst de huisstijl aan. Vervolgens vertaalden we de nieuwe huisstijl naar het webontwerp. Het element uit het logo en de moderne gradiënt zie je overal terug in het ontwerp. In het nieuwe ontwerp voor de website creëerden we een heldere structuur. De website is aantrekkelijk voor de diverse doelgroepen van Impuls Oldenzaal. Het brede aanbod aan activiteiten maakten we via de website inzichtelijk. Daarnaast sluit de fotografie aan bij het verhaal van Impuls en de doelgroepen die zij wil aanspreken. 

Image

Image

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op