Terug

Museumwoningen

Wonen op een plek waar de tijd heeft stilgestaan. In het project Museumwoningen biedt de Volkshuisvesting Arnhem woningen uit vervlogen tijden aan. In originele staat met details van vroeger. Een huis met een een verhaal. Een verhaal dat wij helpen te vertellen met de ontwikkeling van hun nieuwe website.

Volkshuisvesting brengt een woning zoveel mogelijk terug in de oorspronkelijke staat en zoekt huurders die bereid zijn de woning in te richten met een interieur uit diezelfde periode. Voor het project zoekt Volkshuisvesting Arnhem huurders die dit project een warm hart toedragen. Eens in de zoveel tijd stel je als huurder de woning open en verzorg je een rondleiding waarbij je de bezoekers iets bijbrengt over de geschiedenis. Misschien zelfs wel in kleding uit vervlogen tijden. Een bijzonder project.

Inmiddels zijn er vijf museumwoningen. Bijzonder is dat in het laatste huisje de kleindochter woont van een echtpaar dat tussen 1940 en 1950 in het huis verbleef. Als je op zoek bent naar een bijzonder verhaal raden wij aan om een keer een open dag te bezoeken.

Producten
Website

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op