Terug

Studio 150

Studio 150 heeft in de loop der jaren wereldberoemde artiesten over de vloer gehad. David Bowie, Def Leppard, Paul Weller, Al Jarreau, Candy Dulfer, Acda & De Munnik, De Dijk en Moke. Allemaal namen ze een plaat op bij deze unieke studio in het hartje van Amsterdam.

Zelfs de King of pop, Michael Jackson wilde tijdens zijn Europese tournee wel een paar dagen de studio in. Helaas voor Michael was de ruimte al bezet…

De studio staat vol met analoge apparatuur. Jaren 50 compressors, buizen versterkers, een 24-sporen bandrecorder. Het geheel ademt vintage en kwaliteit. Twee elementen die we ook in de visuele identiteit hebben verwerkt.

Zaken als service, details en aandacht staan hoog in het vaandel bij Studio 150. Het is een plek waar je je als artiest alleen met muziek hoeft bezig te houden en de techniek aan de professionals kunt over laten. Het autonome karakter van de studio is doorontwikkeld in het ontwerp van de website. Voor de website verzorgden we ook de fotografie en de copy. Ook ontwierpen we de visitekaartjes en het briefpapier.

Producten
Website
Fotografie
Copy
Visitekaartjes
Briefpapier

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op