Het verhaal van ZorgNetOost helder in beeld

Het verhaal van ZorgNetOost helder in beeld


Om patiënten in Twente en omstreken de best mogelijke zorg te bieden, is het belangrijk dat zorgaanbieders de juiste informatie met elkaar kunnen delen. En dat deze informatie op het juiste moment op de juiste plek is. Daarom werkt ZorgNetOost samen met zorgaanbieders aan waardegedreven zorg. Zij verbindt mensen, kennis en technologie. Voor zorgaanbieders vormt de organisatie een platform dat informatie-uitwisseling regionaal ondersteunt en samenwerkingen stimuleert.

Samen met ZorgNetOost brachten we haar verhaal visueel in beeld, zodat de organisatie haar missie en visie goed kan uitdragen.


Opdrachtgever

ZorgNetOost


Onze bijdrage

Webontwerp
Webbouw
Campagnebeeld
Fotografie


Zorgnetoost

Kennis, samenwerken en verbinding

Op basis van het verhaal van ZorgNetOost, ontwikkelden we een campagnebeeld. In het concept verbeelden we het zorgnetwerk in de vorm van een ‘web’. De gekleurde, golvende lijn in de huisstijl symboliseert het leggen van verbindingen. Ook verbindt deze lijn de belangrijkste pijlers van ZorgNetOost. Het campagnebeeld vertaalden we door naar een functioneel ontwerp voor de website. De bouw van de website namen we ook uit handen. Daarnaast verzorgden we de fotografie voor de website, die in lijn is met het verhaal van de organisatie. Dankzij de nieuwe website heeft ZorgNetOost een visueel sterk en toegankelijk middel om haar verhaal te verspreiden.

zorgnetoost

 

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op