Webdesign


Webdesign

We hoeven u niet meer uit te leggen hoe belangrijk een website is voor uw organisatie. Het is vaak het eerste contactmoment dat een organisatie met haar klanten heeft. Een sterke online presentatie is noodzakelijk voor een moderne organisatie. U wilt dat de website een vertaling is van de kern van uw organisatie en een beleving creëert die past bij uw doelgroep.

Hieronder ziet u een overzicht van onze onze webdesign diensten. Natuurlijk kunnen wij naast de website van uw organisatie ook verschillende online uitingen voor u ontwerpen. Zoals nieuwsbrieven, social media uitingen en advertenties.


Webdesign

Natuurlijk beschikken onze websites over de laatste technologie. Ze zijn responsive, mobiel-vriendelijk, goed vindbaar in Google en eenvoudig te beheren. Waar Cre-Aid Design echter in uitblinkt is de met zorg en precisie ontworpen voorkant. Met onze frisse, overtuigende en professionele ontwerpen zorgen we ervoor dat u als organisatie goed voor de dag komt.


Webdesign
Hosting
User experience design
Social media
Content


Veilig & Betrouwbaar

Al onze website worden gebouwd in de Open Source WordPress omgeving. WordPress is een veilig en gebruiksvriendelijk CMS systeem waardoor u zelf gemakkelijk tekst en afbeeldingen kan aanpassen en invoegen. De constante ontwikkeling van het platform en de grote community van gebruikers en programmeurs zorgt ervoor dat het platform zeer divers is en voor veel doeleinden te gebruiken is.


Gebruikersgemak
Geschikt voor ieder schermformaat
Veilig
Betrouwbaar
Open source
Veel toepassingen


Flexibel & Persoonlijk

Wij zijn een klein bureau met de focus op kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Samen met u bekijken we wat het doel is. Waar staat u organisatie voor en hoe kunnen we dit het beste vertalen naar een online omgeving. Bij elke stap in het proces betrekken we u en uw doelgroep zodat het eindresultaat volledig op maat gemaakt wordt.


Flexibel
Kwaliteit
Persoonlijk
Snel

Webdesign

Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Neem contact op